ANASTAZJA
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- xxAguśkaxx
- Członek FFC
- Sabina_ot_tak
- Kontaktowanie:
Co prawda Anastazja również jest jedną z moich ulubionych kawałków Łez i jestem pod wrażeniem wersji akustycznej tej piosenki,która ciągle tkwi w mojej głowie. Nic dodać nic ująć.Jak dla mnie wersja akustyczna jest rewelacyjna.
"KIEDY MOJĄ DUSZĘ OGARNIE CIEMNOŚC,KSIĘŻYC ZOSTANIE MOIM KOCHANKIEM"
tel:603418753, gg3231269
tel:603418753, gg3231269
- xxAguśkaxx
- Członek FFC
Ania przecież mogłaś sobie posłuchać przez telefon 

Moje gg to 6744713
http://www.myszka1994.fotosik.pl -Zdięcia mojego Machmutha
- DawcioTarcio
- Członek FFC
- xxAguśkaxx
- Członek FFC
Ania sorry sama chciałaś żebym odebrała więc nie zwalaj wszystkiego na mnie
Ty byś nie odebrała 

Moje gg to 6744713
Jak już wcześniej(dawno temu)pisałam bardzo mi się ta piosenka spodobała, ale teraz nabrała dla mnie osobistego znaczenia, a mianowicie opowiem Wam coś(może kogoś to zainteresuje i trochę pasuje do tematu piosenek związanych z naszym życiem ale napiszę tu), a więc byłam ostatnio na koncercie Łez(mój pierwszy i wspaniały) i to było dokładnie 2 tygodnie po tym jak moja przyjaciółka popełniła samobójstwo
,więc bardzo się wahałam czy jechać, ale pojechałam i jako jedną z pierwszych piosenek zagrali "Anastazję" i gdy usłyszałam pikanie respiratora na początku utworu uświadomiłam sobie, że w czasie, gdy moja bliska osoba odchodziła ja się dobrze bawiłam na ognisku z innymi znajomymi. Oczywiście rozpłakałam się jak dziecko, spojrzałam w niebo, bo wiedziałam, że Ona jest ze mną, bo miałyśmy razem jechać na ten koncert i zaśpiewałam tą piosenkę dla Niej. Teraz "Anastazja" kojarzy mi się tylko z Nią, ale jest to piękna piosenka, więc wspomnienia, gdy ją usłyszę też będą piękne...

Nigdy więcej z drogi nie skręcę, bo przejęłam ster.
Zaciśnięte na nim ręce, dokąd płynąć wiem.
Choć w oczy czasem wieje wiatr, a czasem jest go brak, dopiero teraz czuję że żyje...
Zaciśnięte na nim ręce, dokąd płynąć wiem.
Choć w oczy czasem wieje wiatr, a czasem jest go brak, dopiero teraz czuję że żyje...
Anastazja jest super piosnką. Tekst wyrwany prosto z życia. Jak pierwszy raz zobaczyłem teledysk to od razu pokochałem tę piosenkę. A tak w ogóle to czy w tym teledysku tą dziewczynę gra Alicja Bachleda-Curuś??? Na koncercie w Głubczycach Ania także zaśpiewała Anastazje. Podobało mi się jak w czasie dźwięku respiratora, Ania złożyła ręce w "amen" i zamknęła oczy.
- klaudia_kl.
Viper_Venom pisze:Anastazja jest super piosnką. Tekst wyrwany prosto z życia. Jak pierwszy raz zobaczyłem teledysk to od razu pokochałem tę piosenkę. A tak w ogóle to czy w tym teledysku tą dziewczynę gra Alicja Bachleda-Curuś??? Na koncercie w Głubczycach Ania także zaśpiewała Anastazje. Podobało mi się jak w czasie dźwięku respiratora, Ania złożyła ręce w "amen" i zamknęła oczy.
Tak, tą dziewczynę gra Alicja Bachleda-Curuś. Zgadzam się, że ta piosenka ma w sobie to coś, co sprawia, iż zastaje ona w nas na bardzo długo. Ja jednak uważam, że to Zespół nadaje jej charakter i potrafi ją w odpowiedni sposób przekazać. Mimo wszystko, choć nieświadomie ludzie przede wszystkim "łapią" sygnały przesyłane przez mimikę, gestykulację, pozycję ciala...

izazaryk pisze:mnie się Anastazja bardzo podoba, ale rzadko jej słucham bo strasznie mnie dołuje... jest dla mnie niesamowicie przytłaczająca i zawsze chce mi sie przy niej płakać
Tak mi też robi się smutno jak słucham tej piosenki i przypominam sobie, że na świecie są takie osoby, które akurat potrzebują wsparcia i nie mają powodu do szczęścia...