Adam Konkol
Moderatorzy: ewcia_s, Adrian-LZY, Izka823, Małgorzata, Nemo
- kathleen_kelly
Zgadzam się z Sarą i Ghrave'm ( jakkolwiek to się odmienia
) ... chyba lepiej powoli przyzwyczajać się do jakiejś myśli, oswajać się z nią, by potem przyjąć ją ( w miarę możliwości ) spokojnie ... jak uświadomisz sobie, że spadasz, to możesz jeszcze zdążyć otworzyć spadochron, ale jak zamkniesz oczy, by nie patrzeć co się dzieje, to upadek może być bardzo bolesny ...

" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
- Ninona
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
No teraz to na pewno już znany poeta
Tylko jedno mnie ciekawi. Wiersze, czy teksty piosenek pisze się często żeby oczyścić duszę, ale jakie trzeba mieć przeżycia żeby coś takiego pisać. W każdym tekście widać ból i cierpienie. Tu nie ma ukojenia. Jeżeli Adaś to wszystko przeżył to mu bardzo współczuję. Ale mam nadzieję że jest inne rozwiązanie. Trochę bardziej optymistyczne

Tylko jedno mnie ciekawi. Wiersze, czy teksty piosenek pisze się często żeby oczyścić duszę, ale jakie trzeba mieć przeżycia żeby coś takiego pisać. W każdym tekście widać ból i cierpienie. Tu nie ma ukojenia. Jeżeli Adaś to wszystko przeżył to mu bardzo współczuję. Ale mam nadzieję że jest inne rozwiązanie. Trochę bardziej optymistyczne

HOHO!! WEDŁUG MNIE TEXTY ADAMA K. SĄ NAJLEPSZE
NAWET ADAM M. SIĘ PRZY NIM CHOWA
(taki stary, juz niezyje, mówili na niego "wieszczu" ale nazywał sie Mickiewicz czy jakos tak
)

"Zanim jednak mnie potępisz - stań przed lustrem, popatrz w siebie - i zastanów się przez chwile, czy nie jestem cząstką Ciebie.."