1-2 MARCA PROTEST---- WYSYŁAMY E-MAILE DO ZETKI I RMFFM
Moderatorzy: ewcia_s, Adrian-LZY, Izka823, Małgorzata, Nemo
- Ewelina(Ewka)
Zgadzam się z Olcią. Poza tym jak tylko przez dwa dni będziemy wysyłac te maile a potem nic to pomyślą, że nie warto puszczac ich bo daliśmy spokój już sobie. A jak będziemy wysyłac troszke dłużej to pomyślą, że nie dajemy za wygraną i może siem przekonają, że warto puszczać jednak piosenki Łez
I've tried so hard to tell myself that you're gone
and though you're still with me
I've been alone all along
www.natusia17.blog.pl
and though you're still with me
I've been alone all along
www.natusia17.blog.pl
- benektorun
- Członek FFC
- Adas
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
Akcja? A po co? Jak ktoś faktycznie chce słyszeć Łezki w tych rzgłośniach - to może pisać maile do woli, chocby codzienie.
Spamowanie tysiącami maili od kilkunastu osób to według mnie jest śmieszne i dziecinne.
Chcecie się upominać o Łezki? Nic prostrzego - jeden lub najwyżej kilka maili dziennie od jednej osoby. Jeżeli takich osób będzie kilkaset lub kilka tysięcy - to żadne radio nie pozwoli sobie, żeby te prośby zignorować.
Jednak tak naprawdę takich chętnych fanów Łez może się w tej chwili nazbierać nawyżej setka (wersja optymistyczna), a to o wiele za mało, żeby przejmowało się nami radio mające setki tysięcy słuchaczy, z kórych większość woli to co tam puszczają.
Spamowanie tysiącami maili od kilkunastu osób to według mnie jest śmieszne i dziecinne.
Chcecie się upominać o Łezki? Nic prostrzego - jeden lub najwyżej kilka maili dziennie od jednej osoby. Jeżeli takich osób będzie kilkaset lub kilka tysięcy - to żadne radio nie pozwoli sobie, żeby te prośby zignorować.
Jednak tak naprawdę takich chętnych fanów Łez może się w tej chwili nazbierać nawyżej setka (wersja optymistyczna), a to o wiele za mało, żeby przejmowało się nami radio mające setki tysięcy słuchaczy, z kórych większość woli to co tam puszczają.
Wiec co robimy te akcje czy nie??? Ja mysle ze Adas ma racje choc warto sprobowac przeciez nic w ten sposob nie stracimy (chyba
) Moze nadamy reklame o naszej akcji miedzy Dobranocka a Wiadomosciami zeby cala Polska wiedziala o tym
(Adam i reszta lez zaplaca za nia hyhyhy
) A tak powaznie to cio??

====> Śpieszmy się kochać ludzi-tak szybko odchodzą... <====
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- benektorun
- Członek FFC