No więc wiedziałam , że determinacja się opłaca hihi ... nasze starania nie poszły na marne i ŁEZKI weszły to normalnego głosowania w barometrze popularności na www.30ton.pl ... teraz dopiero się zabierzmy do dzieła ... a za tydzień w " 30 TON LISTA , LISTA , LISTA PRZEBOJÓW " usłyszymy : " A oto pięć najpopularniejszych piiosenek w tym tygodniu zdaniem internautów ... miejsce pierwsze : zespół ŁZY z piosenką " Jestem jaka jestem " ... " hihi .. teraz dopiero zaczyna się odpowiedzialna funkcja ... każdy kto posiada stałę łącze co godzinę oddaje głos .. każdy kto posiada nadprzyrodzone zdolności zmieniania IP głosuje ile się da hihi ... i tym sposobem coś osiągniemy POSTARAJMY SIĘ !!!
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
"Jeszcze zdążymy swoją miłością siebie zachwycic, siebie zachwycic i wszystko w krąg....wojna to bedzie straszna, bo świat nas bedzie chciał zniszczyć, lecz nam sie uda zachwycic go..."
Tak ... ja Was błagam .. żeby chociaż w pierwszej piątce ... bo jak to ICH TROJE znów ... to ja ... eh ... nie pozwólcie na to Tomeczku .. bierz się zaczarowywanie tego całego IP i nabijaj nam punkciki , a raczej ŁEZKOM
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
A cóż ja Ci mogę dać Tomeczku skoro " (...) ... nie mam nic ... nie mam nic ... nie mam nic .... nie mam nic , oprócz słów .... słów ... oprócz słów ... (...) " hihi ... nieważne ... ale starajcie się jak możecie ... ja Was naprawdę bardzo , bardzo , bardzo błagam