... Hmmm ... jakby się na tym głęboko zastanowić , to ............. to był extremalny przypadek ... no wiesz , jakbym ja tak za każdym razem , to wyobraź sobie co by się działo w Opolu na rynku po koncercie ŁEZ przy Ich aucie hihi ... więc tak w ogóle to ja jestem grzeczną i spokojną dziewczynką :sarc
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
No jasne , że zdolni ... możemy sobie teraz nawzajem gratulować hihi ... ale przeciez ja jestem grzeczna ... ojeju ... jedna satanistyczna impreza na balkonie , kilka zabitych kurczaków ... troszkę krwi na balkonie ... no czy aż takie straszne ? ... dajcie już spokój ... raz sie zdarzyło hihi a Wy tak od razu ... no ...
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
Hmmmm .... :sarc ... nie jestem pewna ... bo nie za wiele pamiętam z tej imprezy ... no troszkę sobie wypiłam hihi :sarc ... ale jest to bardzo możliwe ... bo na moim balkonie są jeszcze jakieś pozostałości lepkiej , zielonej mazi ... takiej wiecie ... kosmicznej
Duże ??? ... hmmm ... no racja ... duże nie jest ... ale to była taka cichutka imprezka ... taka sobie zwykła ... posłuchaliśmy muzyki , wypiliśmy , ucięliśmy głowy kilku kurczakom ... potem modły w naszych własnych intenacjach i po wszystkim ... nic takiego ... nie musiało być słychać