Dziękuję i też przesyłam usmiechów dużo dla całego zespołu! Widzę, że ta śliczna pgoda pozytywnie wpylwa na wszystkich!!!!!! gdyby tak pięknie było zawsze....
"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
A dla mnie pewnie nie ma Trudno Ja to bym wolała taki prawdziwy, ale ... może wszystko w swoim czasie ... już nie marudzę ... Ania nabiła sobie własnie 7-ego posta ... podobno 7 to szczęśliwa liczba - i tego szczęścia Jej życzmy ...
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
Nie wierze Ania sie odezwala na forum???? ALe fajnie..... KUrcze i jak optymistycznie Dzieki za usmieszki-wogole jush w Wa-wie zauwazylem ze Ania jaka taka inna,przyjazna do fanow Oby tak dalej!!! KOCHAMY CIĘ !!!
====> Śpieszmy się kochać ludzi-tak szybko odchodzą... <====
Mi także zdaje się,że Ania troszke się zmieniła...Uśmiecha się,przytuliła nas...Aha Aniu podrów wszystkich z zespołu i oto uśmiechy dla NIch I jest tu też uśmiech dla Tobiaszka ....
Dziękuję również za uśmiech Naprawdę mnie też Ania zaskoczyła Ale to bardzo dobrze, że w końcu zaczęła odwiedzać forum, oby tak dalej i jak najczęściej. Spisaliśmy się świetnie z tego co mówili o nas w Warszawie Łezki mają najlepszych fanów
Świat jest jak burdel, w którym Ty bierzesz lub dajesz.
ANIU DZIĘKUJEMY - TO BYŁO BARDZO MIŁE - TA POGODA CHYBA RZECZYWIŚCIE WSPANIALE NA WSZYSTKICH DZIAŁA - MAM NADZIEJĘ, ŻE UŚMIECH BĘDZIE CI TOWARZYSZYŁ JUŻ ZAWSZE !!!!
PS. BĄDŹMY SZCZERZY CHYBA JUŻ KAŻDY WIE,ŻE JESTEŚMY CUDOWNI - CIESZĘ SIĘ ŻE TY TO PODKRESLIŁAŚ TY TEZ JESTEŚ CUDOWNA !!!!
BARDZO DZIĘKUJEMY i też wysułamy moc gąrących, wiosennych uśmiechów... miło nam Cię tu widzec Aniu i żywimy nadzieję (przynajmniej ja) że będziesz się pojawiać częściej....
Wzruszyłam się...chlip... a jednak są łzy szczęścia....
Jejku... Właśnie taką Anie kocham hihi Jak miło, że znowu napisałaś coś na forum Dzięuje za uśmiech I również posyłam buziaczki P.S. Syriel... Ja też sie bardzo wzruszyłam... Na prawde Bo jak to przeczytałam....Hmmm... To jest takie piękne (nie na lewam sie, serio, jestem szczera ) BUZIAKI KOCIAKI
...więc nie mów mi co dobre, a co złe, bo razem pójdziemy to tego samego piekła...