UWAGA !!! UWAGA !!!
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Glosowanie - superjedynki
A ja przypominam, ze mozemy głosowac na: "wydarzenie roku" - wpisując > platynowa płyta dla ŁEZ <.
Ja juz tak glosuje drugi tydzien...ale sam, bez Was...
Rafael
Ja juz tak glosuje drugi tydzien...ale sam, bez Was...
Rafael
"Jeszcze zdążymy swoją miłością siebie zachwycic, siebie zachwycic i wszystko w krąg....wojna to bedzie straszna, bo świat nas bedzie chciał zniszczyć, lecz nam sie uda zachwycic go..."
- kathleen_kelly
Ojoj .. gdybys wiedział jak bardzo się tu mylisz
... ja głosując też wpisywałam tam " "Platyna " dla ŁEZ " i jak z Malwinką napadałysmy na komputery w pracowni informatycznej to tez wpisywałyśmy to hihi

" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
- kathleen_kelly
Ja Was błagam moi kochani .. no chyba będę zmuszona użyć szantażu hihi ... jak nie zrobimy tak , żeby ŁEZKI nasze kochane były przynajmniej w pierwszej piątce , to ja przez tydzień nie będę przychodzić na forum hihi
... wiem , że to żadna strata i raczej upragnione to jest przez Was wszystkich , ale słowo się rzekło ...

" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
- MALWINA:-)))
- kathleen_kelly
[b] Trudno Malwiś ... innym sposobem nic nie osiągniemy ... tylko teraz to Oni wcale nie będą głosować , żeby mieć spokój chociaż przez tydzień hihi ... no ale ja powiedziałam i tego się trzymam ... 

- kathleen_kelly
- kathleen_kelly
- kathleen_kelly
- kathleen_kelly