Piszę 2 raz bo 1 się skasował:)
Kathleen - ja nie myślę i nie rozszyfruję przykro mi:)
Koncert WOW:) Przybyłem ja, Rafael i kolega Paweł:) (POZDRAWIAM)
Koncercik zaczął się z lekkim opóźnieniem (jakaś godzinka), w tym czasie poznaliśmy Karinkę (POZDRAWIAM:) Kasiu miałaś rację;)) i pana Czesława (POZDRAWIAM:))
Ludzi nie było za dużo, ale przybywali w trakcie:) My byliśmy ustawieni pod barierkami, kiedy Ania poprosiła żeby ludzie podeszli bliżej:) Zaczęło się Zdjęciami z wakacji, później poszło Uciekając przed miłością, potem Nie łatwo, a później Narcyz
Na Narcyzie publiczność się całkowicie rozkręciła, potem nie pamiętam kolejności

Mam nadzieję że o niczym nie zapomnę... więc były: Modlitwa, Agnieszka (2 razy 1 bis), Jej historia, Czy to grzech (na bis), JJJ (2 razy 1 bis), Anastazja, Przebój, Gdy na was patrzę, Nocami i dniami, Diler, Ja nie lubię nikogo, Łzy szczęścia
Jak o jakiejś zapomniałem to mnie Rafael poprawi;)
Po koncercie poszliśmy pod sklepik, zakupiliśmy koszulki i plakaty, zaczęły się autografy:) Miałem z tym małe problemy;) ale na szczęście Rafael wpadł na genialny pomysł wejścia na zaplecze

Ja się trochę opóźniłem bo akurat Ania podpisywała;) Na zapleczu zebraliśmy brakujące autografy i chwilkę porozmaiwliśmy
Zespół był bardzo zmęczony, dlatego też bardzo im dziękuję za poświęcony nam czas po koncercie:)
Ciekawostki: Ania już nie nosi księżyca (stąd chyba jego brak na nowej płycie) - tłumaczy to zmianą w swoim życiu

Urodziny Adrianka: 11 września

I na koniec chciałem jeszcze raz serdecznie podziękować zespołowi za wspaniały koncert:) POZDRAWIAM

PS. Adaś obiecał że jeszcze dzisiaj odwiedzi forum