Adam Konkol

Dyskusje związane z zespołem

Moderatorzy: ewcia_s, Adrian-LZY, Izka823, Małgorzata, Nemo

Martynka

Postautor: Martynka » 29 wrz 2002, 0:36

To fakt.Adaś jest najbardziej kontaktowy z nich wszystkich,ale po ostatnim zlocie....hmm.... z resztą chłopakoooff tesh idzie pogadać.Nie wiem czemu,ale Ania jakoś najmniej rozmowna....BUZIAKI KOCIAKI!!
...więc nie mów mi co dobre, a co złe, bo razem pójdziemy to tego samego piekła...
Awatar użytkownika
Dagmara

Postautor: Dagmara » 29 wrz 2002, 2:40

Tez to zauwazyłam Martynka :(
Awatar użytkownika
mloda.jg
Członek FFC
Kontaktowanie:

Postautor: mloda.jg » 29 wrz 2002, 21:38

Ale popatrzcie Ania jest jeszcze młodziutka, ja ją podziwiam szczerze mówiąc, że ma malutkie dziecko a w tym czasie znalazla czas na wydanie nowej płyty i na koncerty, może ona czuje się w tym wszystkim zagubiona, nie wiem to takie moje zdanie...
"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi,
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
Awatar użytkownika
Dagmara

Postautor: Dagmara » 30 wrz 2002, 1:01

pewnie masz racje..
Awatar użytkownika
mloda.jg
Członek FFC
Kontaktowanie:

Postautor: mloda.jg » 03 paź 2002, 1:41

Napewno :D
Awatar użytkownika
Paula_Jestem
Członek FFC

Postautor: Paula_Jestem » 04 paź 2002, 23:41

też was popieram ona jest młoda ma malutkie dzecko i może dlatego a pozatym z tego co wiem jest strasznie nieśmiała. co innego na scenie total power!!! hehh to jest własnie nasza Ania
"Dzień jak codzień a wszystko zmienił"
Awatar użytkownika
mloda.jg
Członek FFC
Kontaktowanie:

Postautor: mloda.jg » 05 paź 2002, 3:15

hih zaczęliśmy oAdamie a skończyliśmy ten temat na Ani :-)
Awatar użytkownika
Dagmara

Postautor: Dagmara » 05 paź 2002, 18:51

Adam sugerujesz ze sie mylimy? ;)
mloda- heh... tak to juz bywa :P
Awatar użytkownika
kathleen_kelly

Postautor: kathleen_kelly » 05 paź 2002, 23:48

Hmmm ... ja tak się nad tym zastanawiam ... o Ani ... myślicie, że to chodzi o dziecko ? Racja ... to pewnie ma duży wpływ, że Ona jest raz tu, raz tam - w sumie wszędzie, a synek jest gdzieś daleko ... tyle, że takie usprawiedliwienie moim skromnym zdaniem jest trochę marne ... dla przykładu Karina ( menażdżerka ;) ) też ma dziecko ... też jeździ - tyle samo co reszta ... a jednak z Nią można porozmawiać swobodnie i widać w Jej oczach, że rozmawia z Tobą bo chce, a nie bo musi ... do czego więc zmierzam ? Już tłumaczę ;) Podstawowa różnica między tymi dwiema paniami polega na tym, że Ania jest po prostu sławna ... ludzie poznają Ją na ulicy ... a Karina ma po prostu święty spokój, gdyż większość ludzi nie wie nawet jak Ona wygląda ( a wygląda bardzo ładnie ;) ) ... w każdym razie chodzi mi o to, że zmiana w zachowaniu Ani może być prędzej spowodowana tym, że ma po prostu dość tego wszystkiego niż tym, że Jej synek jest daleko ( choć to oczywiście pewnie w niektórych momentach też potrafi być wręcz dobijające ) ... cóż poradzić ... fakt jest faktem, że Ania to już niecałkiem ta sama Ania i nie da się tego ukryć ... ale cóż ... nikt z nas nic nie jest w stanie na to poradzić ... można próbować zrozumieć ( jak ja do niedawna ;) ) ... można się z tego powodu dołować ( jak ja do niedawna ;) ), ale można to po prostu spróbować zaakceptować i się z tym pogodzić ( jak ja od niedawna ;) ... staram się próbować z tym pogodzić :roll: ) ... ale to wszystko tylko moje zdanie ... na pewno każdy coś myśli na ten temat ...
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
Awatar użytkownika
mloda.jg
Członek FFC
Kontaktowanie:

Postautor: mloda.jg » 06 paź 2002, 4:05

Więc , mi się wydaję, że Ania ma poprostu tego wszystkiego dość i jest zmęcznoa, ale znosi to, bo lubi muzykę, poza tym to jest jej praca... Ja ją bardzo lubię, mimo, ze nie znam jej osobiście jak co poniektórzy (niestety :( ) , pubię ją, dzięki tym opowiadaniom o niej jaka jest...
Awatar użytkownika
kathleen_kelly

Postautor: kathleen_kelly » 06 paź 2002, 16:16

Ale wszyscy Ją lubimy/kochamy ... młoda ... naprawdę wszyscy ... tyle, że czasem zauważa się więcej niż by się chciało ... nawet ja - pomimo tego, że czasem się "śmieję", że Ania się uśmiecha jakby Jej Adam przykładał pistolet do pleców i szeptał " UŚMIECHAJ SIĘ !!! " - wciąż lubię Anię ... ( a tak mówię pewnie dlatego, że wredna jestem :wink: ) ... choć ostatnimi czasy Anię chyba troszkę mniej niż wspomnienie o "starej Ani", które nasuwa się na sam widok Ani ( gdyż Ania wciąż wygląda tak jak " stara Ania " :roll: ) ... ale mieszam :? W każdym razie każdy lubi ... nawet ten, który krytykuje ... bo Jej się chyba nie da nie lubić ( są wyjątki od początku uprzedzone ... :wink: ) ...
" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
Awatar użytkownika
Dagmara

Postautor: Dagmara » 06 paź 2002, 18:01

kathleen a ja znam osoby ktore jej nie lubia... i niestety jest to spowodowane tym, ze np. Ania nie chciała zrobic sobie z nimi zdjecia :?
Awatar użytkownika
Ghrave

Postautor: Ghrave » 06 paź 2002, 19:04

Ja nie spotkałem się w moim otoczeniu z negatywnymi opiniami na temat Ani.
Awatar użytkownika
Ewelina(Ewka)

[color=green]Adam jest świetny[/color]

Postautor: Ewelina(Ewka) » 06 paź 2002, 23:19

Mimo że z nim jeszcze nie rozmawiałam :( to zdaje mi się, że gościu jest superowy. Samo jego zachowanie na koncertach o tym świadczy
"Nie mogę patrzec na Twoją twarz,me oczy pełne łez"
Awatar użytkownika
kathleen_kelly

Postautor: kathleen_kelly » 07 paź 2002, 20:26

Hmm ... więc Justysiu ( bez urazy dla tych osób ) masz rację - oprócz ludzi uprzedzonych jest jeszcze jeden wyjątek ---> ludzie, którzy nie są w stanie zrozumieć, że ktoś może nie mieć ochoty po 15-sto godzinnej podróży, nieprzespanej nocy i ciężkim koncercie robić sobie zdjęć ... cóż ... tacy też się zdarzają :wink:

Wróć do „Łzy”